Scrum Master training

Scrum Master Certificaat behalen?


Wilt u zich laten certificeren als Scrum Master of Scrum Teamlid? Dat kan! Prowareness biedt zowel in-company cursussen, als cursussen die open staan voor individuele aanmelding. Tijdens deze tweedaagse Scrum Master training - cursus leert u de essentie van het werken als een Scrum Master of Scrum-teamlid. U maakt kennis met de basisprincipes van Scrum en brengt deze door middel van gerichte oefeningen in de praktijk. Tijdens deze cursus wordt u opgeleid tot Professional Scrum Master. De training wordt in het Nederlands gegeven door zeer ervaren professionals op dit gebied.


Scrum master training: De inhoud


Het aansturen van een Scrum-team is totaal verschillend in vergelijking met traditioneel projectmanagement. In plaats van plannen, instructies geven en aansturen bestaat het werk van de leider van het Scrum-team (de zogenaamde Scrum Master) uit faciliteren, coachen en leiding geven.


Tijdens de Scrum Master training leert u omgaan met de uitdagingen waarmee Scrum-teams geconfronteerd worden. Bovendien zullen we uitgebreid stilstaan bij het maken van nauwkeurigere urenschattingen, zodat u de verwachtingen van uw klanten en gebruikers beter kunt managen. Met behulp van diverse oefeningen wordt de theorie in de praktijk getoetst. Aanvullend ontvangt u overzichten van praktische tips die u mee kunt nemen en die u direct kunt toepassen in uw eigen team.


Voor wie is de Scrum Master training bedoeld?


Project managers, Teamleiders, IT/Development managers, Product managers, Test managers, Business analisten, Architecten, Developers en Testers die interesse hebben in het toepassen van Scrum om maximale toegevoegde waarde te creëren en verbeterde klant- en werknemerstevredenheid.


Deelname en kosten


Deelname aan de cursus kost 1495 euro inclusief lunch en materiaal. Voor meer informatie en deelname kunt u kijken op ons trainingsformulier.

Meer informatie over de Scrum Master training

Wilt u graag meer informatie over de Scrum Master training? Dan kunt u contact opnemen met onze Agile Academy via het contactformulier of via 015 - 2411 800.

Scrum Webshop