Agile+ Market

Beschrijving

Na een aantal zeer succesvolle edities van de Agile+ Market, is het nu tijd voor een Market die meer verdieping geeft over een zeer actueel thema, namelijk Continuous Delivery. Prowareness heeft inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van implementatie van Continuous Delivery in verschillende organisaties. Tijdens onze Continuous Delivery Market geven we graag een kijkje in de keuken en lichten we toe welke keuzes zijn gemaakt bij het implementeren van verschillende practices.

BNR: David Farley komt naar Nederland!

BNR: David Farley komt naar Nederland! De Goeroe op het gebied van Continuous Delivery, David Farley, komt speciaal voor Prowareness naar Nederland. Leg al uw uitdagingen voor aan David, tijdens de Continuous Delivery Market op donderdag 12 maart in Delft. Deploy uw Software Continu!

Continuous Delivery

Continuous Delivery omvat een aantal best practices die erop gericht zijn om juist de tijd van conceptualisatie tot publicatie van een verbetering in uw softwareketen te stroomlijnen, met name door zoveel mogelijk stappen in dit proces te automatiseren. Op deze manier kan Continuous Delivery een antwoord bieden op vragen als:

  • Hoe bereikt u een situatie waarin u binnen weken in plaats van maanden het effect kan meten van een verbetering?
  • Hoe houdt u de ondersteunende software in een staat waarin dit continu mogelijk blijft?
Met de introductie van Continuous Delivery in uw organisatie komt deze realiteit een stap dichterbij.

Datum en tijd

De Continuous Delivery Market staat gepland op donderdag 12 maart 2015. U bent welkom vanaf 16:00 uur. Daarbij zorgen wij, zoals u gewend bent van ons, voor een hapje en een drankje.

Programma

De avond wordt geopend door David Farley, de auteur van het boek Continuous Delivery en veelgevraagd spreker op conferenties. Aansluitend is het mogelijk om, samen met onze Continuous Delivery experts, uw eigen business case op te stellen. Dit helpt u om te bepalen of het voor uw organisatie zinvol is om Continuous Delivery te implementeren. Bij het implementeren van Continuous Delivery is er onder andere behoefte aan omgevingen en tools die de validatiestappen ondersteunen. Zo bieden onze ervaren consultants in een van de sessies u handvatten voor het eenvoudig integreren van automatische testen op basis van selenium grid en Docker.

16:00 - 16:30
Ontvangst
16:30 - 16:45
Officiële opening door Jeroen van Menen
16:45 - 17:45
Opening Keynote by David Farley
17:45 - 18:30
Break
18:30 - 19:00
Lightweight test automation met Selenium Grid en Docker door Harm Pauw
Business Case voor Continuous Delivery door Denny de Waard
Market
19:00 - 19:15
Break
19:15 - 19:45
Scaling Jenkins for Scaled Continuous Delivery door Sanjeev Nair
Continuous Delivery = Cultuur door
Wiger Middelkamp en Melvin Nijholt
Market
19:45 - 20:00
Afsluiting door Jeroen van Menen
20:00 - 21:00
Netwerken en borrel!

Deelname en inschrijving

Heeft u interesse om deze avond bij te wonen? Schrijf uzelf en maximaal één collega in. Eén van onze collega's neemt telefonisch contact met u op om uw inschrijving door te nemen. We zullen u een paar vragen stellen over uw kennis en ervaring met Continuous Delivery, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op uw komst.

Datum(s)TijdLocatieAanmeldingPrijs
12-03-2015
16:00 - 20:30Delft (Continuous Delivery Market)Inschrijvennvt
28-05-2015
16:00 - 20:30Delft (Offshore Market)Inschrijvennvt
26-11-2015
16:00 - 20:30DelftInschrijvennvt

Locatie(s)

De Continuous Delivery Market vindt plaats op ons hoofdkantoor in Delft. Adres: Brassersplein 1, 2612 CT Delft.

Contact

Wilt u meer weten over de Continuous Delivery Market? Neemt u dan even contact met ons op, via agileacademy@prowareness.nl of op telefoonnummer 015 - 2411 800