Agile Developers


Werkt u met Agile en bent u op zoek naar een nieuwe Programmeur? Wij horen vaak dat het moeilijk is om iemand ter (tijdelijke) versterking, uitbreiding of vervanging aan te nemen in een team dat Agile werkt. Dit omdat niet alle Programmeurs beschikken over Agile kennis en ervaring en u natuurlijk geen Sprint wilt verliezen aan het inwerken van een nieuwe collega. Daarom is Prowareness uw partner als het aankomt op personeelsvraagstukken waarbij Agile een rol speelt. Prowareness beschikt over een groot netwerk Agile/Scrum developers waarmee wij u continuïteit kunnen bieden. Daarbij hebben wij geen 'bankzitters', maar doen wij een specialistische search naar uw nieuwe Agile medewerker.


Waarom de Agile Developers van Prowarenss?

  • Onze Programmeurs zijn gecertificeerd bij Scrum.ORG.
  • Zij bieden transparantie in/over werkzaamheden.
  • Onze Agile Developers focussen op het eindresultaat, de klant en de business.
  • Zij investeren in kennisdeling met het team om samen beter te worden.
  • En onze Agile Developers ontwikkelen kwalitatieve software.

Al onze Agile Developers zijn gecertificeerd bij Scrum.ORG

Onze Programmeurs beschikken over een Professional Scrum Developer certificaat van Scrum.ORG. Zij beschikken over de Agile kennis welke nodig is om direct een concrete bijdrage te leveren zonder tijd te verliezen aan het inwerken op de Scrum werkwijze.


Bieden transparantie in/over werkzaamheden

Door gebruik te maken van de Scrum werkwijze zijn de werkzaamheden van Agile Developers erg transparant. U kunt direct zien waar het team en de Programmeurs mee bezig zijn. Daarbij krijgt u iedere Sprint werkende software opgeleverd.


Focussen op het eindresultaat, de klant en de business

De Agile Developer heeft de focus op het eindresultaat, te weten; het leveren van (business) waarde. Techniek is hierbij een hulpmiddel om de Sprint te voltooien.


Investeren in kennisdeling met het team om samen beter te worden

De Agile Developers van Prowareness zijn inhoudelijke specialisten en delen graag kun kennis met andere teamleden. Onze Programmeurs worden gescreend op specialistische kennis, kunde, teamspirit en enthousiasme/drive. Zij willen dan ook samen met het team de Sprint tot een goed resultaat brengen.


Ontwikkelen kwalitatieve software

Quality is key! Software is alleen af als het voldoet aan duidelijke kwaliteitseisen. De klant krijgt niet alleen software maar ook documentatie om deze te onderhouden en te gebruiken.Graag bespreken wij uw specifieke vraagstuk om u van een voorstel op maat te voorzien.

Scrum Webshop