Agile Teams


Software levert pas geld op als het in gebruik is. Daarom is het erg belangrijk om een snelle time-to-market te realiseren. Bij Prowareness zijn wij ons hiervan bewust en daarom werken wij met Scrum Software Development Teams. Waarom langer wachten dan noodzakelijk? Neem geen risico, maar bekijk de mogelijkheid van werkende software in 30 dagen met Prowareness en Hyperproductive Agile Teams.


.NET en Agile Software Development

Met kennis van de laatste technologieën ontwikkelen wij innovatieve en betrouwbare software in .NET. Uitgangspunt is het primair toevoegen van business value door software van hoge kwaliteit met een korte time-to-market op te leveren. Dit bereiken wij door 100% volgens de Agile/Scrum Software Development aanpak te werken. Uw ontwikkelwerkzaamheden kunnen met Agile Teams zowel in Nederland als in India worden uitgevoerd.


100% Agile/Scrum

Door goed te prioriteren kunnen wij de functionaliteit met de meeste businesswaarde het eerst klaar hebben, waardoor uw terugverdientijd aanzienlijk wordt verkort. Mede hierom werken wij 100% volgens de Agile aanpak: Scrum.

De voordelen van Scrum:

  • Iedere twee weken vindt een oplevering plaats van werkende software, hierdoor is de softwarekwaliteit hoger en stabieler.
  • Prioriteiten kunnen steeds opnieuw worden bepaald en bijgesteld.
  • Veranderingen door voortschrijdend inzicht zijn altijd mogelijk.
  • Verkorting van de doorlooptijd van projecten, dankzij multidisciplinaire teams.
  • De belangrijkste of meest waardevolle features, zijn als eerste klaar.
  • Samengevat, u heeft werkende software in 30 dagen.

Meer weten over de aanpak van Scrum en de vele voordelen? Wij lichten het graag aan u toe.


Hyperproductive Agile Teams voor Scrum Software Development

Voor Agile Software Development maken wij gebruik van een hybride model waarbij de werkzaamheden zowel offshore in India, als on site in Nederland kunnen worden opgepakt. Hoe u daarvan gebruik wilt maken is aan u, alleen in Nederland, alleen in India of een sterke combinatie, alles is mogelijk. Door te combineren kunt u ook gebruik maken van de grootste ICT pool ter wereld, tegen beperkte loonkosten, in combinatie met Nederlands sprekende teamleden bij u op locatie. Een extra voordeel is dat uw team eenvoudig uitgebreid kan worden, doordat er een veel groter aanbod kwalitatieve Scrum developers in India beschikbaar is. Agile Software Development Teams bestaan doorgaans uit vijf tot tien scrum professionals, maar uiteraard zijn ook kleinere teams mogelijk.


Structuur van Agile Teams voor Scrum Software Development

De verdeling van het ontwikkelteam kan volledig naar uw wens worden ingericht. Ons 'basis' samenwerkingsmodel ziet er als volgt uit:

De opdrachtgever in Nederland vervult de rol van de zogeheten Product Owner. Deze onderhoudt het contact met de interne belanghebbenden en maakt beslissingen over wat er gebouwd gaat worden, voor wie én vooral: waarom. De Product Owner heeft nauw contact met de Projectmanager van Prowareness. Deze stuurt het gehele ontwikkelteam in Nederland en/of India aan.


Scrum Webshop