Wilt u uzelf blijven ontwikkelen na het behalen van uw Scrum certificaat?


Na het behalen van uw Scrum certificering is het van belang om uw kennis te blijven te ontwikkelen. Juist in de praktijk loopt men tegen problemen aan, waar Scrum niet altijd het antwoord op biedt. Speciaal hierom heeft Prowareness Meesterschap in Scrum en Expert in Scrum ontwikkeld. Samen met andere gecertificeerde professionals worden actuele onderwerpen nader bekeken, problemen samen opgelost en Scrum in de praktijk verder door ontwikkeld. Maar er is meer, sinds 2013 biedt Prowareness ook de Agile Scrum Master Advanced voor PSM 1 gecertificeerden aan. Blijf niet stil zitten, maar leer continu!


Agile Scrum Master Advanced

Wat maakt dat Scrum Masters een volledig gevulde koffer vergaren om de meest pittige situaties goed te kunnen begeleiden? Waar leert u als ervaren Scrum Master van ervaren trainers en van collega Scrum Masters uit het veld?

Wij trainen en spreken veel Scrum Masters bij onze klanten. Zij zijn zeer tevreden over de Professional Scrum Master training en het certificeren middels de Professional Scrum Master I assessment. Er komt dan een moment dat u als Scrum Master behoefte hebt om uw ervaringen te delen en onder begeleiding van ervaren trainers en coaches een volgende stap te zetten in uw ontwikkeling. Dat begeleiden we in een intensieve tweedaagse training; de 'Scrum Advanced Training'.

Na deze tweedaagse training heeft u als Scrum Master concretere antwoorden op de zwaarste cases en meer body ontwikkeld om meer business waarde te halen uit de teams. U kunt als Scrum Master na twee dagen sparren onder leiding van een ervaren Agile Coach de meest uitdagende situaties vol elan aanvliegen.


Praktijktraining met Meesterschap in Scrum


Het behalen van een Scrum certificaat is te vergelijking met het behalen van het theorie examen bij een rijbewijs. Het enige verschil is dat wij bij Scrum na het behalen van de theorie de autosleutels geven en vragen om met het busje en je team de weg op te gaan. Het is dan ook niet raar dat juist bij het toepassen in de praktijk vragen ontstaan waar het antwoord niet altijd zelf op gevonden kan worden. Daarom hebben scrum.nl en Prowareness Meesterschap in Scrum ontwikkelt. Tijdens Meesterschap worden iedere sessie twee onderwerpen behandeld met een groep van maximaal 20 Scrum Professionals. Samen bespreken we veel praktijkcases en best practices waarbij wij van, met en door elkaar Scrum beter leren toepassen. Ook al gaat alleen soms sneller, samen bereik je uiteindelijk meer!


Jaarabonnement

Zowel Meesterschap in Scrum als Experts in Scrum kan je los of met ee jaarabonnement volgen. Voor een losse sessie voor MiS betaal je 400 euro ex. BTW per persoon voor een losse sessie van EiS betaal je 600 euro ex. BTW per persoon. Een jaarabonnement bespaart je aanzienlijk geld. Zo betaal je voor MiS slechts 2000 euro per deelnemer (ex.BTW.) en voor EiS 1500 euro ex BTW. Dit komt neer op een korting van 50%.

  • Toegang tot 10 sessie van Meesterschap in Scrum.
  • Per sessie een boek betreffende één van de twee besproken onderwerpen.
  • Alle cursusmaterialen en catering.
  • Een hoop nieuwe handvatten, toepassingen en tips en tricks voor het toepassen van Scrum.
  • En niet te vergeten gewoon veel plezier en kennisdeling met andere Scrum Professionals.

Meer weten of inschrijven voor Meesterschap in Scrum.


Scrum Webshop