Prowareness is te horen op BNR nieuwsradio!


Prowareness is exclusieve sponsor van BNR radioprogramma De Nieuwe Wereld. Welke wat als... vragen zou jij graag terug willen zien in de uitzending? Klik Hier Voor meer informatie


Onze huidige commercialsResponsive Enterprise

Survival of the fittest is niet alleen van toepassing op bedrijven, maar ook op bedrijven. Hoe werkt dat? Hoe zit een organisatie die is ingericht op verandering eruit? Wat voor cultuur heerst daar? Vikram Kapoor en Rini van Solingen schreven hier een boek over. Lees Hier meer over het boek en bestel het vandaag nog!


SAFe

Scrum en Agile invoeren op grote schaal is niet makkelijk. Tijdens de SAFe trainingen van Prowareness leer je hoe je het SAFe framework tch succesvol implementeert in jouw organisatie. Voor meer informatie bezoek de Agileacademy.nl en schrijf je in!


Onze oude commercialsResponsive enterprise

Hoe snel kan jouw organisatie zich aanpassen aan nieuwe vragen, nieuwe markten of nieuwe klanten? Of lijkt het in jouw organisatie eigenlijk steeds langzamer te gaan? De grootste uitdaging voor veel organisaties is om meer reponsive te worden. Reactiesnelheid als belangrijkste kwaliteit. Dt kenmerkt een responsive enterprise. Organisaties responsive maken is precies waar Prowareness het verschil maakt. Wil jij ook weten hoe je van jouw organisatie een responsive enterprise maakt? Ga dan snel naar prowareness.nl.


Distributed Agile software development

Ken jij Prowareness van de Agile consultancy en training? Of ken jij het chte geheim achter Prowareness? Dat zijn namelijk de compleet uitgeruste Agile teams die full-time en speciaal voor jou werken! Het enige dat je zelf hoeft te doen, is een visie hebben met een lijst van wensen. Wil je het meest waardevolle eerst? En over twee weken klaar? Geen probleem! Jouw eigen Prowarenness teams leveren je elke twee weken werkende en geteste software. Meer weten? Kijk snel op prowareness.nl.


Agile Academy leerpaden

Om echt succesvol te worden in een Agile rol, heb je meer nodig dan slechts n enkele training. De Agile Academy van Prowareness heeft daarvoor een aantal specifieke leergangen opgezet. Deze leergangen helpen je om stap voor stap sterker te worden in jouw Agile rol. Dus ben jij Scrum Master, Agile manager, Product Owner of teamlid? Kijk dan snel op agileacademy.nl en ontdek hoe jij het beste uit jezelf kan halen.


Silicon Valley trip

Waarom zijn bedrijven als Amazon, Spotify, Netflix, Google en Facebook zo succesvol? Het antwoord is: doordat zij sneller en meer responsive zijn dan hun concurrenten. Onder het motto ‘experimenteren kun je leren’ organiseert Prowareness een studiereis naar Silicon Valley. Ga je mee om zelf te zien en te ontdekken hoe deze responsive enterprises het voor elkaar krijgen? Schrijf je in op prowareness.nl.


Scrum Day Europe

Scrum Day Europe komt er weer aan. Ook deze vijfde editie is in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam op donderdag 7 juli. Het thema is the next interation. Er zijn drie tracks: business agility, IT en de responsive enterprise. Scrum Day Europe, the next interation, op donderdag 7 juli in Amsterdam. Schrijf je in op scrumdayeurope.com.


Responsive Enterprise Award 2016

In een snel veranderende wereld is het cruciaal om responsive te zijn. Survival of the fittest is relevanter dan ooit. Dat geldt niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor teams en complete organisaties. Daarom organiseert Prowareness de Responsive Enterprise Award 2016. In verschillende categorien maak je kans op awards. Is jouw organisatie een responsive enterprise en heb je mooie voorbeelden om dit jaar mee te strijden voor deze prijs? Kijk dan snel op responsiveenterprise.nl Schrijf je in op responsiveenterprise.nl.


Distributed Agile Summit

Prowareness organiseert Distributed Agile Summit op donderdag 17 maart in Amsterdam. We hebben een inspirerend programma met presentaties, discussies en interactieve workshops over gedistribueerde Agile software ontwikkeling in de praktijk. Kom langs en luister naar de ervaringen van onze klanten en ontdek daarnaast de nieuwste trends en tools rondom Distributed Agile. Laat je inspireren op 17 maart in Amsterdam. Boek je ticket op www.distributedagilesummit.com.


Nieuw boek van Rini van Solingen: De Bijenherder

Bij Prowareness helpen wij organisaties bij het breeduit invoeren van Agile werken. De cruciale rol van managers in dergelijke transformaties wordt steeds duidelijker. Daarom heb ik hierover mijn nieuwste managementboek geschreven. De titel is De Bijenherder, en vertelt in een parabel de belangrijkste lessen over hoe je leidinggeeft aan zelfsturende teams. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.bijenherder.nl.

Scrum Webshop