Scrum in beeld bij onze klanten


Agile empowerment bij Causeway

Phil Brown van Causeway legt uit waarom het belangrijk is om meer empowerment in zijn teams te brengen. Hierbij is het belangrijk om de manier van denken van teams te veranderen. Je moet namelijk écht willen begrijpen wat de pijn van de klant is, om te kunnen helpen en om waarde toe te kunnen voegen.
Distributed Teams bij Effecory

Wanneer er op een Agile wijze op verschillende locaties aan één software project wordt gewerkt is het aan te raden dit te doen, door middel van Distributed Teams. Dit betekent dat de teams, elk op hun eigen locatie en over afstanden heen, tegelijkertijd aan hetzelfde product werken. Het opleveren van een werkend en getest product wordt naast gebruik te maken van Agile, ook door te werken als Distributed Teams enorm versneld. Bij Effectory wordt met drie teams op deze wijze gewerkt. Dit levert het bedrijf flexibiliteit, snelheid en meer capaciteit op. In deze drie minuten durende film leggen Effectory’s Manager Software Developement en Reporting Wouter Buzing, CTO van Prowareness Rini van Solingen en Technisch Ontwerper bij Effectory Jeroen Vos uit hoe het werken als Agile Distributed Teams in zijn werk gaat en wat dit precies betekent voor de organisatie.
Agile Offshoring door Prowareness bij Calvi

"Offshoring is het verlengstuk van het nieuwe werken, anytime, anyplace, anywhere", aldus Leo van der Heijden, Directeur Calvi.

Leo vertelt in drie minuten zijn ervaring met Agile Offshoring. Hij wordt hierin bijgestaan door de specialisten van Prowareness in Nederland en India. In drie minuten tijd krijgt u een goede indruk van Agile Offshoring en de implementatie van een dergelijk project binnen een organisatie.Prowareness implementeert Scrum bij Coolblue

Na het succesvolle consultancy traject dat Prowareness bij webshop gigant Coolblue heeft doorlopen is een film opgenomen die het traject dat is doorlopen illustreert.

De film laat zien hoe Scrum binnen een organisatie wordt geïmplementeerd en wat voor rol beide partijen hierin spelen. In de film komen de leden van de Coolblue Scrumteams aan het woord, zij vertellen hoe het is om te werken met Scrum, welke rol zij innemen in het Scrumteam en wat er veranderd is. Ook de Consultants van Prowareness komen aan het woord. Henk Jan Huizer en Rini van Solingen vertellen en laten zien hoe ze Scrum binnen Coolblue hebben geïmplementeerd.Scrum Webshop