Professional Scrum Developer Training

Beschrijving

De Professional Scrum Developer (PSD) training geeft uw Scrum Development Team een vliegende start zowel in efficiëntie als in productiviteit. Voor het ontwikkelen van kwaliteitsoftware is een goed functionerend team, een Agile proces door middel van Scrum en passende tooling nodig. Professional Scrum Developer is een unieke training waarin de volgende zaken aan bod komen:

  • Hoe Scrum bijdraagt aan het functioneren van een high performing team.
  • Welke software development best practices nodig zijn om kort cyclisch te kunnen werken en iedere Sprint hoge kwaliteitsoftware op te leveren.
  • Hoe de Application Lifecycle Management (ALM) tools ingezet kunnen worden om het ontwikkelproces te ondersteunen.

Over de Training

Deze training wordt gegeven door Robert van Vark en Jeroen van Menen, gecertificeerde trainers van Scrum.org. In deze training leren deelnemers hoe een team, gebruikmakend van moderne software ontwikkeltechnieken, elke Sprint software kan opleveren die in principe in productie kan worden genomen (“potentially shippable product”). De training is een mix van theorie en het toepassen hiervan in de praktijk. Daarbij werken de deelnemers in zelf organiserende teams aan het ‘done’ opleveren van items op de Product Backlog. Deze driedaagse training is geschikt voor teams of individuen die reeds bekend zijn met Scrum. Mocht uw team nog onbekend zijn met Scrum dan is het ook mogelijk om een vijfdaagse PSD+ training te volgen waarin Scrum uitgebreid wordt toegelicht.


Onderwerp PSD en PSD+

In zowel de PSD(drie dagen) als PSD+(vijf dagen) trainingen komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Scrum, tijdens de training maken de deelnemers deel uit van een Scrum Development Team zodat zij kunnen ervaren hoe een zelf-organiserend team functioneert en wat daarbij komt kijken.
  • Tools, de training is gericht op .Net en Java developers. Voor .Net maken wij gebruik van Visual Studio 2012 en Team Foundation Server. Voor Java maak je gebruik van jouw favoriete ontwikkelomgeving in combinatie met Cloudbees. Deelnemers leren hoe en wanneer bepaalde functionaliteiten van deze tools worden ingezet binnen Scrum.
  • Best Practices, de Professional Scrum Developer training behandelt alle technische vaardigheden die je als teamlid nodig hebt om succesvol de gewenste functionaliteit te ontwikkelen en op te leveren.


Best Practices

Als Best Practices komen onder andere aan bod:

  • Coding Practices: code metrics, patterns, test-driven development, continuous integration, refactoring en emergent architecture.
  • Release Management Practices: plannen, het definiëren van de gewenste functionaliteit en het opleveren, ALM.
  • Quality Assurance Practices: agile testing, het definiëren wanneer iets klaar (“done”) is, pair programming en versie beheer.

PSD vs. PSD+ trainingen

Meer informatie over de PSD trainingen en de verschillen tussen de PSD en PSD+ training vindt u op Professional Scrum Developer pagina op Scrum.ORG.

PSD Certificering

Na het volgen van de training Professional Scrum Developer bent u in staat om uw certificering af te ronden door middel van een officieel examen. Dit examen zit bij de prijs inbegrepen en kunt u tot twee weken na het volgen van de training online afleggen.

Voorbereiding op de Professional Scrum Developer Training

De Scrum Framework Training is een uitstekende voorbereiding op de Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner en Professional Scrum Developer Training.

Doelgroep

Ontwikkelaar/developers al dan niet bekend met Scrum. Deze training is geschikt voor het gehele ontwikkelteam.

Deelname en inschrijving

Je kan je via het inschrijfformulier direct voor deze training inschrijven. De kosten per deelnemer zijn € 1.995,-. Dit bedrag is vrijgesteld van omzetbelasting op grond van artikel 11-1-o wet omzetbelasting 1968. Voor deze prijs krijg je drie dagen training, het Professional Scrum Developer examen, het lesmateriaal en drie dagen lunch. Voor deze training hoef je geen laptop mee te nemen. De tweede dag training vindt altijd op de eerstvolgende werkdag na de eerste dag training plaats.

Datum(s)TijdLocatieAanmeldingPrijs
In overlegIn overlegIn companyAanvragen / Info-
05-11-2015
06-11-2015
13-11-2015
09:00 - 16:30DelftGeslotenEur 1995
14-01-2016
15-01-2016
22-01-2016
09:00 - 16:30DelftGeslotenEur 1995

Locatie(s)

De Professional Scrum Developer training wordt gegeven op ons kantoor in Delft. Informeer ook naar de mogelijkheden voor 'in-company' cursussen.

Contact

Voor meer informatie over onze Agile Trainingen kunt u contact opnemen met onze Agile Academy via agileacademy@prowareness.nl of telefoonnummer 015 - 241 18 00.