Organisaties veranderen en steeds meer zaken worden digitaal geregeld. Wat komt hierbij kijken en hoe geef je hier richting aan? De nieuwe training Digital Transformation (Dx) gaat hier op in.

In de Digital Transformation (Dx) training worden de elementen behandeld die bij een Dx komen kijken. Er wordt verkend hoe een Dx roadmap eruit ziet: welke capabilities en milestones kun je identificeren op de roadmap? Welke belangrijke uitdagingen kom je tegen en hoe worden die opgelost? De training is geschikt voor iedereen die richting wil geven aan de digitale transformatie.

De Digital Transformation (Dx) training is ontwikkeld door Martin Vodegel, Engagement Manager bij Prowareness. Martin is betrokken bij verschillende grote transformaties en merkte op dat er vraag is naar hulp bij transformaties op digitaal vlak. Samen met andere coaches legt hij de laatste hand aan het opzetten van de Dx training. Houd onze Academy website goed in de gaten! Interesse in deze training? Laat vast je gegevens en de naam van de training achter via ons contactformulier. We brengen je dan op de hoogte wanneer er data gepland zijn voor de training.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*