Op 6 juli 2017 is het tijd voor de zesde editie van Scrum Day Europe, het thema is dit jaar ‘From good to great’. De organisatie is wederom een samenwerking tussen Scrum.org en Prowareness. Vorig jaar was het event in no time uitverkocht, heb jij jouw ticket al bemachtigd?

Volg jij altijd de laatste ontwikkelingen van Scrum op de voet? Wil je op de hoogte blijven van de laatste Agile trends? Wil jij do’s & don’ts, tips & tricks en ervaringen delen met andere Agile specialisten? Scrum Day Europe is hét event van het jaar voor gelijkgestemden uit de Agile en Scrum community! Ieder jaar is het opnieuw een groot succes: voorgaande edities waren volledig uitverkocht. Wil je de sfeer vast voorproeven? Bekijk dan de aftermovie van Scrum Day Europe 2016, onderaan dit artikel!

‘From good to great’
Iedere dag, stap voor stap, een beetje beter. Als Agilisten zijn we voortdurend op zoek naar manieren om werkprocessen, klantervaringen en last but not least ook onszelf op persoonlijk vlak te verbeteren. Het thema van Scrum Day Europe is dit keer dan ook: ‘From good to great’! Het programma is nog in ontwikkeling, maar zoals je van ons gewend bent vullen we de dag met inspirerende lezingen en interactieve workshops van vooraanstaande sprekers. Tijdens Scrum Day Europe ontdek je nieuwe inzichten in inspirerende sessies gebaseerd op succesverhalen of juist valkuilen van anderen.

We kunnen wél vast verklappen dat Dave West, Product Owner en CEO van Scrum.org, één van de keynote sessies verzorgt, waarin hij uitlegt hoe je Scrum op schaal kunt inzetten. Daarnaast behandelt hij de wrijving die bedrijven ervaren tussen traditionele behoeftes en de behoefte aan Agile. Natuurlijk blijft er voldoende tijd en ruimte over om onderling ervaringen en kennis uit te wisselen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het programma? Houd dan de website van Scrum Day Europe in de gaten!

Scoor nu jouw ticket: de kaartverkoop is gestart!
Enthousiast geworden en wil je verzekerd zijn van een plek op het event? Scoor dan jouw ticket via scrumdayeurope.com. Wacht hier niet te lang mee, want de ticketverkoop gaat hard!

Datum? Donderdag 6 juli 2017
Tijd? 09:00 – 18:00 uur
Locatie? Amsterdam, Pakhuis de Zwijger
Prijs? €295,-
Ticket kopen? Scrumdayeurope.com

Heel graag tot 6 juli, in Amsterdam! Wil je meer informatie of heb je vragen over Scrum Day Europe? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 – 2411 800 of door een mailtje te sturen naar info@scrumdayeurope.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*